Новини

18 ноември 2015

6 учудващо практични автомобила на цена до 7000 лв

Honda Jazz

6 практични автомобила на цена до 7000 лв. с AutoCredit.bg

 

Мнозина гледат на тази кола като на малък дамски автомобил, който е чудесен за града. Това е вярно. Но също така е вярно, че компактният Jazz има каросерия, която е пресечна точка между хеч и ван. Освен това резервоарът за гориво е под предните седалки, което отваря гигантски багажник. С учудваща лекота можете да сгънете задните седалки като в киносалон или пък да ги свалите за голям багажен обем. А предните седалки може да бъдат свалени на едно ниво със задните, така че да получите легло. Практично, нали?

 

Citroen Berlingo

6 практични автомобила на цена до 7000 лв. с AutoCredit.bg

 

Заедно с технологичния си близнак Peugeot Partner, тази кола е сладката пресечна точка между семейната и служебната кола, която се справя еднакво добре и в двете роли. Каросерията е компактно комби с висок покрив. Сред големите плюсове са високия транспортен капацитет, просторния интериор, отличния комфорт и многобройните отделения за различни предмети. Търсете Multispace модификациите, които са с най-богато оборудване за предпочитане в комбинация с 1,6 литровия HDI дизелов двигател.

 

VW Passat B5 Variant 4Motion

6 практични автомобила на цена до 7000 лв. с AutoCredit.bg

 

Passat комби е автомобилът на работещия българин. Тази кола е просторна, стабилна, надеждна и практична. Особено ако я комбинирате с 4Motion система за задвижване на 4-те колела с Torsen диференциал. Passat B5 (1996 – 2005 г.) може да бъде с надлъжно разположен двигател, което прави колата по-стабилна в завой. В комбинация с изцяло независимото окачване отпред и отзад, Passat е машина, която няма да те подведе и в същото време ще предложи необходимия комфорт, докато едната половина от асортимента на ИКЕА е в багажника, а другата е на покрива.

 

BMW 3 Series Touring

6 практични автомобила на цена до 7000 лв. с AutoCredit.bg

 

Несправедливо е за практичността да платим с удоволствието от шофирането. Е46 3-серия на BMW в комби вариант решава тази несправедливост. Сама по себе си Е46 е изключителна за годините си кола, а комбито дава екстра свобода в придвижването като в същото време запазва елегантния силует на каросерията. Е46 се оборудва с 4 и 6-цилиндрови двигатели, като вторите са покъртително добри, без значение дали бензинови или дизелови. Фейслифтът през 2001 г. прави колата още по-красива, както и решава казуса със слабите заварки на задния мост.

 

Mitsubishi Grandis

6 практични автомобила на цена до 7000 лв. с AutoCredit.bg

 

Класът на минивановете е създаден в името на практичността. Но японският Grandis е сред малкото коли, които истински впечатляват в този клас. С жизнен 2,4 литров MIVEC бензинов двигател, който е практически неразрушим, този миниван показва апетит за километри. Дизеловият мотор е познатият 2.0 TDI на VW със 140 к.с., който тук е с означението DI-D. Силата на Grandis е в отличния баланс между комфорт и пътно поведение. Големият му плюс се крие в здравата и надеждна механика. С Grandis леко надхвърляме бюджета от 7000 лв., но повярвайте – струва си.

 

Toyota Prius

6 практични автомобила на цена до 7000 лв. с AutoCredit.bg

 

Prius е практичен не с пространство или с гъвкавото му управление, а с интелигентното хибридно задвижване. Тази Toyota е бездушна и синтетична за каране, но в града се отблагодарява с чудесен разход на гориво и в същото време е пълноразмерен 5-местен хечбек. Освен това е изключително надеждна, като това се отнася и хибридните модули заедно с батериите. Второто поколение на Prius беше популярно в Европа и това се отразява и на вторичния пазар у нас.

 

Източник: autocredit.bg