Новини

27 октомври 2016

BMW Motorrad VISION NEXT 100: Мотоциклетът на бъдещето (Видео)

След като през март тази година от BMW ни демонстрираха как би могла да изглежда радостта от шофирането в бъдещето, а през юни ни запознаха и сTHE NEXT 100 YEARS, сега от баварската компания и в частност мотоциклетното й подразделение BMW Motorrad ни предлагат визия за мотоциклета на утрешния ден.

Футуристичната разработка BMW Motorrad VISION NEXT 100 беше представена вчера по време на специалното събитие Iconic Impulses. The BMW Group Future Experience, провело се в Лос Анджелис, и е създаден с идеята да предложи върховото удоволствие от управлението на мотоциклет. Такова, което е освободено от ограничения, в това число и тези от носенето на предпазен шлем и облекло

“BMW Motorrad VISION NEXT 100 въплъщава виждането на BMW Group за мотоциклета на свързания свят- едно аналогово изживяване в дигиталната епоха. Карането на мотоциклет е бягство от ежедневието- в момента, в който се качите на своя мотоциклет, вие сте абсолютно свободни. Вашият мотор е Голямото бягство”, коментира Едгар Хейнрих, шеф-дизайнер на BMW Motorrad.

Източник: auto-press.net