Новини

25 февруари 2016

BMW Road Show Generation X стартира в София

BMW Group България организира за настоящи и потенциални клиенти и фенове на BMW специално събитие за представяне на новото поколение BMW X1. То е част от международна обиколка със символичното име Generation X или Поколение Х, референция към характера на новия модел, създаден за онези клиенти, които не се задоволяват с традиционното при избора на своя автомобил.

Generation X има за цел да демонстрира възможностите, характера и оборудването на най-новия член на семейството BMW X - градски всестранен талант за безгранична радост от шофирането. За целта цялата гама модификации на новото BMW X1 може да бъде тествана в рамките на живописен маршрут и на специално изграден комплекс от рампи, които симулират специфични предизвикателства, от вълнуващото ежедневие на целевата група за модела и позволяват на водачите да се запознаят с предимствата на системата за задвижване на четирите колела BMW xDrive, и множеството системи за подпомагане на водача, които се предлагат за модела.

В унисон с динамичния характер на BMW Х1, в рамките на събитието, се провеждат и атрактивни демонстрации на trial bike BT Sofia team. Партньори на Generation X са Red Bull, които се грижат за музиката, настроението и енергията на гостите и HEAD, които показват последна колекция ски и ски екипировка, чест спътник в пътуванията на клиентите на BMW X1.

Събитието се провежда в София от 25 до 28 февруари на паркинга на кино Арена Младост и на 12-и и 13-и март на Морска гара Варна от 10:00 до 18:00 часа.

Записване за тестове на комплекса от рампи става на място, а заявки за шофиране в реални условия се приемат на: www.bg.embrace-bmw.com

 

Източник: auto-press.net