Новини

25 януари 2016

BMW въведе по-дълга гаранция

При автомобилите BMW и Mini тя е вече 4 години или 200 000 км.

Реализираните на пазара след 1 януари 2016 година нови автомобили BMW и Mini ще се предлагат с удължена гаранция, съобщават от българското представителство на марките. Новата гаранция е 4 години или 200 000 км., като тя важи както за индивидуални, така и за бизнес клиенти.

"Мярката е част от стратегията на BMW Group България за постоянно повишаване на качеството на услугите, които предоставя на своите клиенти. Тя отразява и важността на прозрачните и прогнозируеми разходи за ремонт и поддръжка, като фактор при взимането на решение за покупка на нов премиум автомобил, както за индивидуалните, така и за бизнес клиенти в България. Допълнително удължената гаранция спомага за запазване на по-висока остатъчна стойност на автомобилите BMW и MINI", споделят от BMW.

Досега за всички автомобили BMW и MINI BMW AG осигурява гаранция от 2 години без ограничения на пробега. От 1 януари за българския пазар към тази гаранция, без допълнително заплащане от страна на клиентите, се добавя удължена гаранция (BMW Repair Inclusive) с идентичен обхват и срок на валидност още две години или до достигане на пробег от 200 000 км., сочи информацията.

Продължава да бъде налична и опцията за разширяване на гаранцията за пет или шест години.

Източник: Automedia