Новини

2 август 2018

Как BMW X2 може да заприлича на Golf GTI?

Нужен е малко по-агресивен тунинг

Новият кросоувър на BMW – X2, е създаден да осигури присъствието на марката сред „лайфстайл” моделите, обаче това може много бързо да се промени. Стига колата да попадне в ръцете на правилния тунинг майстор. 

В случая става въпрос за германската компания Maxklusiv Carworks, която залага на сериозни промени по дизайна на X2, включително и на лети джанти с ретро дизайн, предназначени за моделите на VW Group и създадени от mbDesign. 

Напъхването на гумите 235/30Z R21 в калниците явно е възможно, а абсурдното снижаване на автомобила се дължи на въздушното окачване G-Ride, което е обаче трябвало да бъде конструирано наново, за да се използва при Х2. 

Обърнете внимание на черния хром, като в черно са още покрива и бъбреците на радиаторната решетка, а ауспусите са с карбонови накрайници, което подсказва и за промени по двигателя, които обаче все още не са обявени от Maxklusiv. 

Според германските медии, тунинг компанията ще представи творението си на специално събитие в близко бъдеще, като тогава ще станат ясни всички промени по автомобила.

 

Източник: Automedia.bg