Новини

27 октомври 2016

Новата 5-а серия на BMW се появи изненадващо в интернет

Часове преди официалната премиера, снимките изтекоха в автомобилен форум

Ден преди представянето на новата 5-а серия на BMW, в интернет изтекоха неособено качествени снимки на автомобила. Седмото поколение на 5-а серия носи заводското обозначение G30 и ще дебютира като автомобил от моделната 2017-а година. 

Първоначално кадрите се появиха в един от популярните форуми за германски автомобили, но ще трябва да изчакаме официалната премиера, за да видим до каква степен отговарят на истината. Предполага се, че новата 5-а серия е пораснала на размери спрямо сегашния модел, а снимките показват, че дизайнът на седана има много общо с този на по-голяма 7-а серия. 

Новата 5-а серия на BMW се появи изненадващо в интернет

Това важи в пълна степен за фаровете, задължителната бъбрековидна радиаторна решетка и предната броня. Колкото до интериора, там също се откриват заемки от по-голямата лимузина – от LCD екрана на навигацията и инфосистемата до формата и размера на скоростния лост. 

След премиерата на седана G30 предстои и лансирането на версията Touring, GT модела и естествено спортния М5, който се очаква да се появи с V8 мотор с две турбини.

Източник: Automedia