Новини

29 март 2018

Петият търговски комплекс на М Кар работи с пълна сила

Дилърският център в София предлага пълната гама услуги за BMW и MINI

Петият търговски център на M Кар Груп – оторизиран дилър на BMW Group за България и Македония, вече работи с пълни сили в София. Комплексът е изграден по най-високите стандарти на баварски производител, като обслужва автомобили от марките BMW, BMW i, BMW M и МINI.

Новото оторизирано дилърство е разположено на обща площ от 11 000 кв. м, издига се на 4 етажа, като строителството му продължи 12 месеца. Комплексът получи високи оценки от Жан Филип Парен – старши вицепрезидент за търговски регион Европа на BMW Group. 

В  М Кар София са изложени актуалните модели BMW, BMW i, BMW M и MINI, пълната гама BMW Lifestylе & аксесоари, има и механичен сервиз и авторепаратура. Сервизният център разполага с оборудване за диагностика, обслужване и ремонт на всички модели на баварците, тенекеджийски и бояджийски услуги. 

„Основата ни цел е да изградим екип от млади и амбициозни хора, които да обучим в съответствие със съвременните изисквания на автомобилния бизнес и според стандартите на производителя, и да въведем модерен процес на продажби. Дигитализация на процесите и изграждането на онлайн магазин за BMW Lifestylе, аксесоари и резервни части, са сред предстоящите проекти“, заяви Филип Китов, директор маркетинг и продажби в М Кар София.

Първото дилърство на М Кар Груп бе отворено в Пловдив през 2001 г., а през 2006 г. заработи и това във Варна. Последваха ги още две – в Плевен, което отвори през 2011 г. и в Скопие, Македония. То функционира от 2014 г и е първото представителство на компанията извън България.

Снимки: М Кар Груп

Източник: Automedia.bg