Новини

23 септември 2016

Специално BMW 4-series за България

Лимитираната серия Edition RED се предлага в две версии на оборудването

BMW представи специалната лимитирана серия Edition RED на модела 4-series, която е създадена специално за българския пазар. Тя е налична за модификациите кабриолет, купе и GranCoupe, като може да бъде поръчана в две версии на оборудването - BMW M Performance RED и BMW RED.

BMW RED разполага с 2.0-литров дизелов двигател и система xDrive за задвижване на четирите колела. В допълнение с тях, версията разполага и с автоматична скоростна кутия, адаптивни LED светлини, система за комфортен достъп, камера за задно виждане, асистент за дълги светлини, Head-up дисплей, както и 19-цолови M алуминиеви джанти, включени в допълнителния пакет оборудване.

Втората - M Performance RED, предлага по-спортно оборудване, което включва xDrive и пакет M Sport. Тя е налична за по-мощните модификации 430d, 430i или 440i.

При M Performance RED е на разположение и богата палитра M Peroformance компоненти, състояща се от заден карбонов спойлер, карбонови корпуси за страничните огледала, карбонови странични прагове и предна престилка, червени 18-цолови M Performance джанти, M Performance изпускателна система и заден дифузьор.

Към момента цените не са обявени, но става ясно, че модификацията на 4-series предлага удължена гаранция до 4 години и 200 000 км., както и абонамент за периодично сервизно обслужване BMW Service Inclusive за срок от 5 години или пробег от 100 000 км.

Източник: Automedia